Webshop A L'aise Kemmel

Wat kun je bij ons bestellen?

Voor iedere gelegenheid hebben wij iets voor u in de aanbieding. Een ontbijtmandje aan huis geleverd, ideaal op een luie ochtend.

Geef je een verjaardagsfeestje, een receptie, een bbq met vrienden of familie, ... Kies dan voor onze tapas van hoge kwaliteit of receptiebroodjes, belegd naar uw keuze. Wens je iemand te verrassen met een lekkernij uit de streek, stel samen met ons je geschenkmandje met streekproducten samen! 

Klik op de titels om rechtsreeks naar onze webshop te gaan! 

 

Ontbijt aan huis geleverd! Geniet van een heerlijk ontbijtmandje op een door u gekozen datum en tijdstip. Voetjes onder tafel & smullen maar! 

Ontbijtmand bestellen Heuvelland

De must-have voor het begin van een gezellige apero. Verwen je gasten & vooral jezelf. Zet het plankje op tafel & geniet van je gezelschap! (NIEUW: thuislevering mogelijk in de voormiddag!)

Geschikt voor elke gelegenheid: een avondje onder vrienden/ familie, verjaardag, vergadering, ... Kies voor classic of luxe!

Streekproductmandjes

Stel zelf een mandje samen met de lekkerste producten uit onze Heuvellandse streek. Kom langs in de winkel & kies samen met ons je favorieten. Cadeautip!

Streekproducten Heuvelland