Ook open op zondag! Enkel dinsdag gesloten!

A L'aise is de partner voor ùw groep!


Lunchen in groep

Een activiteit gepland in de buurt of op wandeling in het prachtige Heuvelland? En op zoek naar een geschikte locatie om jullie lunch door te brengen? Bij een honger groot of klein, kunnen jullie bij ons terecht. We hebben namelijk 40 plaatsen binnen en bij mooi weer 26 plaatsen op terras. Het is aangeraden bij groepen  op voorhand jullie keuzes door te geven per mail. Zo kunnen jullie van een optimale service genieten! Onze menukaart vind je hier op de website.


Ontbijten in groep

Zin in een heerlijk uitgebreid ontbijtje met de familie, groepje vrienden of met de collega's van 't werk? Bij ons ben je aan het goeie adres! Vanaf 8 personen kun je genieten van een ontbijt in buffetstijl. Een heerlijk en gevarieerde tafel, volledig gedekt naar uw wensen. We hebben een standaard formule, maar alles hiervan is aanpasbaar! Een cavatje, roereitje, donuts & muffins, ... het kan allemaal! 

Heb je een datum in gedachten? Aarzel niet om ons te contacteren!


Organiseer je een evenement?

Vrienden of familie op bezoek, een barbecue, babyborrel of ander evenement op de planning? Op zoek naar een heerlijke catering voor één van je volgende groepsbijeenkomsten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We bieden een uitgebreid assortiment aan receptiebroodjes en tapasplanken die perfect zijn voor elke gelegenheid. Of u nu een kleine groep of een grote groep heeft, wij hebben een oplossing op maat voor al uw cateringbehoeften. Laat ons uw volgende evenement tot een succes maken met onze heerlijke tapasplanken en receptiebroodjes